Våre kjøkken

Trebo kjøkken

Trebo Kjøkken er stolt leverandør av håndlagde kjøkken. Alle våre kjøkken blir produsert i Norge på fabrikken som er lokalisert på Geithus i Modum.

Vi leverer håndlagde skreddersydde kjøkkenløsninger til konkurransedyktige priser. Hos oss får du et unikt kjøkken som du garantert ikke finner igjen hos naboen. Vi har et godt utvalg i tresorter i modeller og farger. Skulle du ikke finne din drømmemodell blant vårt rikholdige sortiment, så hjelper vi deg med å designe ditt eget kjøkken.

Våre erfarne kjøkkenkonsulenter har meget høy kompetanse og forståelse for rom-utnyttelse, funksjonalitet og design. Her er du i de beste hender, og blir tatt godt vare på.

Ta turen innom, eller kontakt oss for ett hjembesøk om dere er på utkikk etter nytt kjøkken, baderomsinnredning eller garderobe.

Vi er her for kunden.

Kundereferanse

Grunnen til at vi valgte Trebo er at vår byggmester anbefalte kvalitet, og ikke minst at den totale kjøpsopplevelsen ga et inntrykk av at noen ville selge oss et kjøkken vi skulle bli fornøyd med. Og prisen fremsto som god i forhold til konkurrenten.

Christian Østheim, Kunde

I våre moderne hjem har kjøkkenet utviklet seg til å bli husets viktigste rom.