Om Trebo Kjøkken AS

Trebo kjøkken

Trebo Kjøkken har lange tradisjoner med å levere håndlagde kjøkken til det norske markedet. Trebo Kjøkken holder til på Geithus i Modum kommune, og ble startet som et lite snekkerverksted på midten av åttitallet. Kvaliteten ble raskt kjent, og det tok ikke lang tid før behovet for større produksjon meldte seg.

Håndverkskvaliteten fra den gang er fremdeles ivaretatt, og er fremdeles det som Trebo Kjøkken er best kjent for. Vi er stolte av å kunne lever norsk håndverk til konkurransedyktige priser.

Håndlaget kvalitetskjøkken til konkurransedyktige priser er en sjeldenhet i dagens marked! Høy kvalitet betyr ikke høy pris. Vi har gode og effektive arbeidsrutiner som kommer kundene til gode. Våre innkjøpere velger de beste leverandører for å sikre gode råvarer og priser. Alt dette tilsammen bidrar til lave kostnader og konkurransdyktige priser. Vi er opptatt av å kunne levere ekte norsk håndverk til en pris som passer folk flest. Håndlaget er ikke alltid dyrere enn masseprodusert!

Trebo sine ansatte er dyktige håndtverkere.

Dette gjør at vi er fleksible og dyktige i alle ledd av produksjonen. Trebo har et velsmurt maskineri med gode og trofaste ansatte, en moderne fabrikk og flotte utstilingslokaler sentralt på Geithus.

Hos oss føler alle kunder seg hjemme og velkomne. Ta turen innom oss og bli inspirert av våre utstillinger og få faglig bistand fra en av våre dyktige konsulenter.

Vi på Trebo er stolte av, og føler det som et privilegie å få lov til å sette preg på folks hverdag gjennom vårt håndverk.