Markus

Trebo hus 04 er et romslig og moderne hus med store vindusflater som gir rikelig med lys. Dette, kombinert med åpen himling til mønet i stuen, gir det en svært god romfølelse.

TERRENG: Skrått

BYA: 120,8 m²

P-ROM: 188 m²

BRA HYBEL: 203,4 m²

ANTALL ETASJER: 2

ANTALL SOVEROM: 4

Trebo hus 07 har et stilrent uttrykk med stående kledning og listefritt rundt vinduene. Over garasjen blir det en stor flott terrasse. Inngangspartiet ligger på innsiden av veggelivet og med pardør bryter det stilfullt den store veggflaten.

Huset er stort innvendig med en liten, men praktisk hybel. God bodplass ved vaskerom i underetasjen. Her kan du gå rett ut fra hallen inn i garasjen. I garasjen er det ytterligere to boder.

1. etasje. har stue og kjøkken uten vegger på hele flaten som er over 80 kvm. Det lagt opp til stor kjøkkenøy på denne romplanen med høyskap, kjøleskap og liknende mot veggen. Master bedrom har walk-inn garderobe og stort bad med eksklusivt dusjrom for to. Hvis man vil tegne om hybeldelen eller andre romløsninger lat det seg enkelt gjøre.

Hvis man heller ønsker inngang fra underetasjen, kan vi tegne inn gang mellom bad og soverom, eller skreddersy etter dine ønsker. 

Finn ditt hus i dag

elisabeth

Et optimalt hus for smale tomter

MArTIN

En herskapelig klassisker

IDA

Stor enebolig med hybeldel